Resources merek

Jovision gumantung teknologi inovatif lan pengalaman profesional mujudaken pembangunan perusahaan Jovision lan nggawe Nilai kanggo kabeh klien.

Jovision Technology Co., Ltd.

donya iku supplier barang ndjogo video lan solusi anjog

Jovision Technology Co., Ltd.

Ing ngisor iki pituduh riset utama perusahaan kita, kamera pinter IP, kamera Wi-Fi, NVRs, DVRs, kamera HD Analog, piranti lunak Manajemen video, sistem alarm, encoders, decoders, lan modul CCTV, etc. Jovision ngalami engineers uga bisa nyedhiyani solusi keamanan selaras. Jovision mapan pasar gedhe, kang klebu toko, bank, transportasi, pendidikan, komersial, pemerintah, lan aplikasi omah.