Sumber Daya Merek

Jovision gumantung karo teknologi inovatif lan pengalaman profesional kanggo mujudake pembangunan berkelanjutan perusahaan Jovision lan ngasilake nilai kanggo kabeh klien.

Jovision Technology Co., Ltd.

Pemasok produk lan solusi pengawasan video paling terkenal ing donya

Jovision Technology Co., Ltd.

Ing ngisor iki minangka pituduh riset utama perusahaan kita, kamera IP cerdas, kamera Wi-Fi, NVR, DVR, kamera HD Analog, piranti lunak manajemen video, sistem alarm, encoder, decoder, lan modul CCTV, lsp. Para insinyur berpengalaman ing Jovision uga bisa nyedhiyakake solusi keamanan sing disesuaikan. Jovision duwe pasar gedhe, kalebu ritel, bank, transportasi, pendhidhikan, komersial, pamrentah, lan aplikasi perumahan.