Ресурси на брендови

Jovision зависи од иновативните технологии и професионалното искуство за да се реализира одржлив развој на компанијата Jovision и да се создаде вредност за сите клиенти.

Jovision Technology Co., Ltd.

Водечки снабдувач на производи и решенија за видео надзор во светот

Jovision Technology Co., Ltd.

Следниве се главните истражувачки насоки на нашата компанија, паметни IP-камери, Wi-Fi камери, NVR, DVR, HD аналогни фотоапарати, софтвери за управување со видео, алармни системи, енкодери, декодери и CCTV модули, итн. Искусните инженери од Jovision исто така можат да обезбедат прилагодени безбедносни решенија. Jovision зазема голем пазар, кој вклучува малопродажба, банка, транспорт, образование, комерцијални, државни и станбени апликации.