Burimet e markave

Jovision varet nga teknologjitë inovative dhe përvoja profesionale për të realizuar zhvillim të qëndrueshëm të kompanisë Jovision dhe për të krijuar vlerë për të gjithë klientët.

Co Teknologji Jovision, Ltd

Furnizuesi kryesor në botë i produkteve dhe zgjidhjeve të mbikëqyrjes video

Co Teknologji Jovision, Ltd

Më poshtë janë drejtimet kryesore të hulumtimit të kompanisë sonë, kamera IP inteligjente, kamera Wi-Fi, NVR, DVR, kamera analoge HD, programe të menaxhimit të videos, sisteme alarmi, kodues, dekodues dhe module CCTV, etj. Inxhinierët me përvojë në Jovision gjithashtu mund të sigurojnë zgjidhje të personalizuara të sigurisë. Jovision zë një treg të madh, i cili përfshin aplikime me pakicë, bankë, transport, arsim, komerciale, qeveritare dhe banesore.