Sumber Daya Merek

Jovision gumantung kana téknologi inovatif sareng pangalaman propésional pikeun ngawujudkeun pamekaran berkelanjutan perusahaan Jovision sareng nyiptakeun nilai pikeun sadaya klien.

Jovision Technology Co., Ltd.

Pamasaran produk sareng solusi panjagaan video dunya

Jovision Technology Co., Ltd.

Ieu mangrupikeun arahan panilitian utama perusahaan kami, kaméra IP pinter, kaméra Wi-Fi, NVR, DVR, kaméra HD Analog, parangkat lunak manajemén pidéo, sistem alarm, encoder, dékoder, sareng modul CCTV, jst. Insinyur pangalaman Jovision ogé tiasa nyayogikeun solusi kaamanan ngaropéa. Jovision nempatan pasar ageung, anu kalebet ritel, bank, transportasi, pendidikan, komérsial, pamaréntahan, sareng aplikasi padumukan.