Sumberdaya merek

Jovision gumantung kana téknologi inovatif tur pangalaman profésional pikeun ngawujudkeun ngembangkeun sustainable sahiji parusahaan Jovision sarta nyieun nilai pikeun sakabéh klien.

Jovision Téhnologi Co., Ltd.

dunya nu supplier produk panjagaan video na leyuran ngarah

Jovision Téhnologi Co., Ltd.

Handap nu arah panalungtikan utama parusahaan urang, kaméra pinter IP, kaméra Wi-Fi, NVRs, DVRs, kaméra HD Analog, softwares manajemén video, sistem alarem, encoders, decoders, sarta modul CCTV, jsb Jovision ngalaman insinyur ogé bisa nyadiakeun solusi kaamanan ngaropéa. Jovision ngawengku hiji pasar badag, nu ngawengku ritel, bank, transportasi, pangajaran, komérsial, pamaréntah, sareng aplikasi padumukan.